9 Април 2024

28-23 (15-11)

Алкалоид - РK Пролет

6 Април 2024

22-24 (13-11)

Струга - РK Пролет

31 Март 2024

23-26 (10-12)

РK Пролет - Тиквеш

9 Март 2024

28-32 (13-15)

РK Пролет - Охрид

2 Март 2024

32-29 (16-13)

Е.Пелистер - РK Пролет

24 Февруари 2024

20-18 (8-8)

РK Пролет - Бутел

16 Февруари 2024

32-18 (17-11)

Вардар - РK Пролет

10 Февруари 2024

17-22 (9-10)

РK Пролет - Алкалоид

13 Декември 2023

22-20 (13-13)

РK Пролет - Бутел

2 Декември 2023

32-21 (18-12)

Е.Пелистер - РK Пролет

25 Ноември 2023

24-24 (12-9)

РK Пролет - Голден Арт

18 Ноември 2023

31-32 (17-16)

Мулти Есенс - РK Пролет

10 Ноември 2023

24-28 (10-17)

РK Пролет - Вардар 

21 Октомври 2023

19-22 (11-13)

Прилеп - РK Пролет

21 Октомври 2023

24-22 (11-11)

Вардар Неготино - РK Пролет

15 Октомври 2023

33:26 (14-12)

Бутел - РK Пролет

10 Октомври 2023

22-26 (11-14)

РK Пролет - E. Пелистер

7 Октомври 2023

23-25 (9-12)

Голден Арт - РK Пролет

30 Септември 2023

32-27 (17-10)

РK Пролет - Мулти Есенс

23. Септември 2023

31-20 (16-8)

Вардар - РK Пролет

17. Септември 2023

30-25 (17-13)

РK Пролет - Прилеп

9. Септември 2023

35-21 (16-9)

РK Пролет - Вардар Неготино

26. Мај 2023

28-25 (14-9)

Е.Пелистер 2 - РK Пролет

21. Мај 2023

23-23 (13-13)

РK Пролет - Бутел

11. Мај 2023 (Куп на Македонија)

28-21 (17-10)

Е.Пелистер - РK Пролет

7. Мај 2023

28-19 (12-8)

Охрид - РK Пролет

21. Април 2023

17-30 (9-15)

РK Пролет - E. Пелистер

18. Април 2023

22-28 (11-14)

РK Пролет - Алкалоид

9. Април 2023

23-23 (10-13)

Тиквеш - РK Пролет

9. Април 2023

18-25 (7-16)

РK Пролет - Вардар

1. Април 2023

25-26 (13-14)

РK Пролет - E. Пелистер 2

26. Март 2023

23:16 (8-7)

Бутел - РK Пролет

26. Март 2023

27:26 (14-13)

РK Пролет - Охрид

4. Март 2023

32-26 (19-14)

Е.Пелистер - РK Пролет

26. Февруари 2023

27-21 (12-9)

Алкалоид - РK Пролет

19. Февруари 2023

24-29 (11-15)

РK Пролет - Тиквеш

13. Февруари 2023

30-23 (17-14)

Вардар - РK Пролет

15. Декември 2022

37-25 (17-18)

Е.Пелистер - РK Пролет

2. Декември 2022

35-30 (18-13)

РK Пролет - Скопје

26. Ноември 2022

24-19 (13-9)

РK Пролет - Тиквеш

Види извештај
19. Ноември 2022

25-34 (14-16)

Јуниор К. Вода - РK Пролет

11. Ноември 2022

34-29 (19-16)

РK Пролет - Радовиш

6. Ноември 2022

23-25 (9-14)

Е.Пелистер 2 - РK Пролет

29. Октомври 2022

27-21 (13-11)

РK Пролет - Голден Арт

22. Октомври 2022

23-24 (12-11)

РK Пролет - E. Пелистер

7. Октомври 2022

30-22 (15-12)

РK Пролет - Скопје

Види извештај
1. Октомври 2022

24-24 (14-12)

Тиквеш - РK Пролет

25. Септември 2022

32-21 (16-10)

РK Пролет - Јуниор К.В.

17. Септември 2022

27:27 (17-15)

Радовиш - РK Пролет

10. Септември 2022

28-22 (14-11)

РK Пролет - E. Пелистер 2

5. Септември 2022

23-27 (13-14)

Голден Арт - РK Пролет

5. Мај 2022

27:24 (11-11)

РK Пролет - Прилеп

30. Април 2022

31:32 (19-17)

Струга - РK Пролет

Види извештај
28. Април 2022

21:29 (8-15)

Радовиш - РK Пролет

21. Април 2022

25:35 (11-15)

Скопје - РK Пролет

Види извештај
2. Април 2022

20:24 (12-14)

Прилеп - РK Пролет

Види извештај
26. Март 2022

35-30 (18-15)

РK Пролет - Струга

5. Март 2022

32-22 (16-9)

РK Пролет - Радовиш

12. Февруари 2022

23:20 (10-10)

Охрид - РK Пролет

9. Февруари 2022

30-23 (18-13)

РK Пролет - Радовиш

6. Март 2022

34:22 (15-12)

Вардар - РK Пролет

30-22 (13-13)

РK Пролет - Струга

2. Февруари 2022

25:25 (16-12)

Тиквеш - РK Пролет

16. Декември 2021

28-31 (15-16)

РK Пролет - E. Пелистер 2

Натпревари и резултати 2020 / 2021

11. Декември 2021

27:24 (14-8)

Прилеп - РK Пролет

4. Декември 2021

34-26 (16-14)

РK Пролет - Скопје

27. Ноември 2021

29-31 (13-16)

РK Пролет - Металург

20. Ноември 2021

20:24 (10-10)

РK Пролет - Бутел

29. Октомври 2021

25:24 (11-11)

РK Пролет - Охрид

23. Октомври 2021

21:27 (9-12)

Радовиш - РK Пролет

16. Октомври 2021

26:35 (12-18)

РK Пролет - Вардар

9. Октомври 2021

21:24 (11-14)

Струга - РK Пролет

2. Октомври 2021

31:26 (14-13)

РK Пролет - Тиквеш

25. Септември 2021

29:22 (13-10)

Е. Пелистер 2 - РK Пролет

18. Септември 2021

31:28 (19-9)

РK Пролет - Прилеп

16. Септември 2021

29:33 (16-17)

Скопје - РK Пролет

12. Септември 2021

22:24 (12-13)

Металург - РK Пролет

26. Maj 2021

26:26 (13-13)

Бутел - РK Пролет

22. Maj 2021

21:25 (12-14)

РK Пролет - E. Пелистер

19. Maj 2021

21:22 (11-8)

Охрид - РK Пролет

8. Maj 2021

27:25 (16-9)

РK Пролет - E. Пелистер 2

23. Април 2021

29:22 (13-12)

Металург - РK Пролет


18. Април 2021

27:22 (10-10)

РK Пролет - Струга

14. Април 2021

30:24 (15-13)

Вардар - РK Пролет

11. Април 2021

23:22 (10-10)

РK Пролет - Прилеп

7. Април 2021

26:17 (12-6)

Еур. Пелистер - РK Пролет

1. Април 2021

34:25 (20-12)

РK Пролет - Прилеп

4. Април 2021

26:28 (10-14)

РK Пролет - Охрид

20. Март 2021

21:23 (10-13)

Еур. Пелистер 2 - РK Пролет

5. Март 2021

29:26 (16-12)

РK Пролет - Металург

11. Декември 2020

34:20 (17-10)

РK Пролет - Јуниор КВ

9. Декември 2020

25:21 (12-12)

Струга - РK Пролет

4. Декември 2020

27:21 (13-12)

РK Пролет - Радовиш

28. Ноември 2020

23:20 (12-11)

РK Пролет - КЛ7

25. Ноември 2020

24:31 (11-14)

Астраион - РК Пролет

21. Ноември 2020

23:15 (12-10)

РK Пролет - Струга

19. Ноември 2020

19:22 (10-12)

Радовиш - РК Пролет

17. Ноември 2020

18-22 (12-10)

РK Пролет - Охрид

14. Ноември 2020

32:30 (14-14)

КЛ7 - РК Пролет

14. Септември 2020

32:24 (14-10)

РK Пролет - Астраион

11. Септември 2020

20:26 (7-15)

Јуниор К.В. - РK Пролет

11. Март 2020

19:22 (10-11)

Бутел - РK Пролет

6. Март 2020

37:21 (18-11)

РK Пролет - Вардар Јуниор

29. Февруари 2020

20:33 (12-16)

Радовиш - РК Пролет

7. Декември 2019

23:39 (13-21)

РК Пролет - Пелистер

30. Ноември 2019

23:39 (13-21)

Работнички - РК Пролет

27. Ноември 2019

34:26 (20-11)

Металург - РК Пролет

Види извештај
16. Ноември 2019

35:23 (17-10)

РК Пролет - Металург2

Види извештај
9. Ноември 2019

29:28 (16-12)

Охрид - РК Пролет

Види извештај
6. Ноември 2019

20:38 (12-19)

Струга - РК Пролет

Види извештај
2. Ноември 2019

21:24 (6-10)

РК Пролет - Бутел

Види извештај
19. Октомври 2019

27:38 (15-18)

Вардар Јуниор - РК Пролет

12. Октомври 2019

36 : 27 (19-12)

РК Пролет - Радовиш

Види извештај
9. Октомври 2019

23 : 23 (8-9)

Пелистер - РК Пролет

28. Септември 2019

38 : 36 (18-18)

РК Пролет - Работнички

21. Септември 2019

26 : 26 (13-15)

РК Пролет - Металург

13. Септември 2019
Види извештај
7. Септември 2019
29. Мај 2019
Види извештај
24. Мај 2019
Види извештај
9. Мај 2019
Види извештај
27. Април 2019
Види извештај
23. Април 2019
Види извештај
15. Април 2019
7. Април 2019
Види извештај
13. декември 2018