Упис на деца за младинската школа на РК Тинекс Пролет

 Ракометниот клуб Тинекс Пролет врши упис на нови членови во младинската школа.
  • Уписот се однесува на деца родени од 2008 година и помлади
  • Како суперлигашки клуб со 60-годишна традиција, екипа што достојно го претставува мак-ракометот и во европски рамки (сезонава беше совладан и шпански Гранолјерс), нудиме можност првите ракометни чекори да се направат токму во еден од најстарите ракометни колективи во Македонија.
  • Можност за тренинзи во затоплена сала, на терен со стандардни ракометни димензии.
  • Најмалку десет тренинзи месечно, под водство на квалитетни тренери

* Спортска сала „Македонско Сонце“ – ОУ „11 Октомври“ – населба Пролет

* Телефони за контакт:

075 270-206  Филип

072 703-010  Илија